Baleti Kombëtar i Kosovës me premierë të baletit në Itali

21 Qershor, 2023 - 10:23 pm

Baleti Kombëtar i Kosovës, ka filluar provat për premierën e radhës, të tretën për vitin 2023, e cila këtë herë vjen si bashkëpunim me koreografin arberesho-italian Antonio Pio Fini, shkruan KultPlus.

Premiera “Shtegtimi” do të shfaqet në  tri qytetet kalabreze San Benedetto, Villapiana dhe Altomonte. Kjo shfaqje do të jepet në muajin korrik në kuadër të festivalit Ndërkombëtar “Fini Dance Festivale”/KultPlus.com

Të ngjajshme