Dodona sjell të shtunën shfaqjen për fëmijë “Prehëri i Gjyshit”

5 Prill, 2019 - 6:00 pm

“Prehëri i gjyshit” titullohet shfaqja me regji nga Melihate Qena e me tekst të Vesa Qenës që do të ju dhurojë emocione fëmijëve, shkruan KultPlus.

Përmes kësaj shfaqje autorja do të sjellë ngrohtësinë e një familje. Shfaqje me kukulla për fëmijë ka për tematikën barazinë gjinore në kuptimin e barazisë në familje.

Kjo shfaqje do të sjellë një familje tipike ku jetojnë një vëlla e një motër. Ata e duan njëri tjetrin dhe luajnë bashkë por nganjëherë ka ca mosmarrëveshje të vogla por ato tejkalohen me lehtësi.

Në këtë shfaqje luajnë: Avni hoti, Roza Berisha Fejzullahu, Avdi Azemi, Valdet Rama.

“Prehëri i gjyshit” do të shfaqet më 6 prill në teatrin Dodona duke filluar nga ora 12:00 në mesditë. Kjo shfaqje është për moshën 3+  dhe është financuar nga USAID./ KultPlus.com

https://www.facebook.com/events/2289533411267860/

Të fundit

Të ngjajshme