Erson Zymberi zgjedhet drejtor i përgjithshëm i Teatrit të Gjilanit

23 Shtator, 2022 - 7:13 pm

Erson Zymberi zgjedhet drejtor i përgjithshëm i Teatrit tē Qytetit tē Gjilanit.

Këshilli Drejtues i Teatrit të Qytetit të Gjilanit, pasi ka zhvilluar procedurat e parapara ligjore, përfshirë intervistimin me shkrim dhe me gojë, ka zgjedhur drejtorin e Përgjithshëm të Teatrit të Qytetit të Gjilanit.

Drejtor i ri i Teatrit të Qytetit të Gjilanit, është zgjedhur me mandat të plotë katërvjeçar.

Zymberi ishte drejtor edhe mandatin e kaluar në Teatrin e Gjilanit. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme