Hapet aplikimi për pjesëmarrje në Festivalin Ndërkombëtar të Teatrit të vendeve të Ballkanit

29 Qershor, 2022 - 2:45 pm

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit njofton se është hapur aplikimi për pjesëmarrje në Festivalin e 10-të Ndërkombëtar të Teatrit të vendeve Ballkanike në Bursa të Turqisë, shkruan KultPlus.

Vitin e kaluar, siç njofton MKRS, në këtë festival morën pjesë teatro nga vende të ndryshme përfshirë edhe Kosovën. U prezantua shfaqja “Totem dhe Tabu” e produksionit Artpolis.

Festivali do të mbahet në muajin mars të vitit 2023, ndërkaq në këtë link mund t’i gjeni detajet dhe formën e aplikimit: https://cutt.ly/jKAi7VX /KultPlus.com

Të ngjajshme