Inspektor LIMI do ta përmbyllë orarin e shfaqjeve për muajin nëntor në Teatrin Oda

17 Nëntor, 2021 - 2:30 pm

Komedia “Inspektor LIMI” do të shfaqet edhe dy herë në Teatrin Oda në Prishtinë për të përmbyllur këtë muaj me shfaqje, shkruan KultPlus.

Të enjten me fillim nga ora 20:00, do të luhet shfaqja në Teatrin Oda, derisa më 25 nëntor do të shfaqet për herë të fundit këtë muaj në këtë teatër.  

Lirak Çelaj është shkruesi i kësaj shfaqje, derisa Florent Mehmeti ka realizuar regjinë.

Aktorët që marrin pjesë në këtë shfaqje janë: Adrian Morina, Nentor Fetiu, Kushtrim Sheremeti, Kastriot Grajqevci, Daniela Markaj dhe Lirak Çelaj.

Kjo shfaqje përmban shprehje eksplicite dhe nuk është e përshtatshme për moshat nën 16 vjeç./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme