Komuna e Prishtinës hap thirrje për mbështetje financiare për shfaqjet e teatrit ‘Dodona’

11 Shtator, 2020 - 10:55 am

Drejtoria për Kulturë në kuadër të Komunës së Prishtinës ka hapur thirrjen publike për mbështetje financiare të projektpropozimeve për shfaqjet e repertorit të Teatrit “Dodona”, shkruan KultPlus.

Kategoritë me të cilat mund të aplikojnë përfshijnë: komedinë, dramën, solo performancën dhe shfaqjen për fëmijë.

 Afati i fundit për aplikim është 30 shtator 2020. https://prishtinaonline.com/uploads/g.d_2-thirrja_per_subvencione_dodona_2020_.pdf

Të fundit

Të ngjajshme