MKRS: Procesi i zgjedhjes së drejtorit të Përgjithshëm të TKK-së nuk ka përfunduar

18 Shkurt, 2022 - 4:15 pm

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka njoftuar se procesi i zgjedhjes së drejtorit të përgjithshëm të Teatrit Kombëtar të Kosovës nuk ka përfunduar, përcjell KultPlus.

KultPlus ua sjell njoftimin e plotë:

NJOFTIM

Procesi i zgjedhjes së drejtorit të përgjithshëm të Teatrit Kombëtar të Kosovës nuk ka përfunduar. Këshilli Drejtues i TKK ka përfunduar vlerësimin e kandidatëve pas intervistimit (me shkrim dhe me gojë).

Ministria e Kulturës do t’i ndjekë afatet ligjore për zhvillimin e hapave të mëtutjeshëm, përfshirë afatin e ankesave, në procesin e përzgjedhjes së drejtorit të përgjithshëm të TKK./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme