Nesër në Teatrin ‘ODA’ mbahet panel diskutimi mbi teatrot e Kosovës para, gjatë dhe pas pandemisë

29 Tetor, 2020 - 8:27 pm

Në ambientet e Teatrit ‘ODA’ do të mbahet një panel diskutimi nesër duke filluar nga ora 10:00, fokusi i të cilit do të jetë nga një raport i shkruar kohët e fundit që hedh dritë mbi situatën artistike, financiare dhe administrative të teatrove të qytetit në dekadën e fundit.

Ku poashtu do të shpalosen të dhëna në lidhje me teatrot që mbledhin punën e tyre së bashku me arritjet e raportit. Detajet rreth funksionimit të tyre shpalosen së bashku me rekomandimet e drejtuesit të teatrit.

Pas prezantimit të raportit, folësit do të ndajnë pikëpamjet e tyre mbi kinematë gjatë pandemisë. Përfaqësuesit e teatrove publike dhe atyre të pavarura së bashku me ata nga Ministria e Kulturës do të ndajnë mendimet e tyre.

Ndërkaq, pjesë e panelit do të jenë Vlora Dumoshi, Florent Mehmeti dhe Erson Zymberi nën moderimin e Shaban Maxharrajt. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme