Përfundon Festivali Kombëtar i Teatrit për Fëmijë në kalanë e Beratit

3 Korrik, 2021 - 1:30 pm

Mbyllet Festivali Kombëtar i Teatrit për Fëmijë i cili për gati një javë, pra nga data 26 qershor deri më 1 korrik mbajti të mbërthyer jo vetëm fëmijët e vegjël por edhe spektatorët e rritur.

Festivali u organizua me mbështetjen e bashkisë Berat dhe shfaqjet u dhanë për publikun në hapësirat e kalasë së Beratit.

Në këtë festival morën pjesë trupa të ndryshme nga bashkitë e tjera si Durrës, Vlorë, Elbasan, Gjirokastër, Korçë dhe Berat. Juria që ndau edhe çmimet për këtë festival ishte e përbërë nga figura të mirënjohura të artit shqiptar si aktori Ndriçim Xhepa, aktoret Luiza Xhuvani dhe Rajmonda Bulku.

Ky festival pati një vëmendje dhe audiencë të konsiderueshme çka edhe është bërë shkak që të merret vendimi që ky festival të kthehet në një traditë duke vazhduar çdo vit me edicionet e radhës. /atsh/ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme