Premiera “Club Albania” me regji të Fatos Berishës vjen më 28 nëntor në Amfiteatrin e TKK-së

24 Nëntor, 2022 - 5:44 pm

Premiera “Club Albania” bazuar në “Pas Vdekjes” të A.Z. Çajupit, do të ipet më 28 nëntor në Amfiteatrin e Teatrit Kombëtar të Kosovës (Pallati i Rinisë – Prishtinë), përcjell KultPlus.com

Shfaqja vjen në regji të Fatos Berishës me aktorët: Armond Morina, Ard Islami, Armend Smajli, Maylinda Kosumovic, Naim Berisha, Teuta Krasniqi dhe Ylber Bardhi.

Ndërsa, për KultPlus ai pati potencuar se shfaqja “Club Albania” flet për popullin tonë.

Dramaturg: Shpetim Selmani

Kompozitore: Rona Castrioti Berisha

Skenograf: Bekim Korça

Kostumografe: YIlka Brada

Koreograf: Robert Nuha

Asistente regjie: Yllka Lota

Inspicient: Bajram Mehmeti

Mjeshtër Ndriqimi: Mursel Bekteshi & Sherif Sahiti

Realizator skenografie: Ardit Rexhepi

Realizator kostumografie: Shemsi Avdiu

Udhëheqës teknik: Aziz Maloku

Repriza e parë: 29 Nëntor 2022, ora 20:00 / KultPlus.com

Të ngjajshme