Prishtina mirëpret konferencën shkencore “Teatri, mes artit dhe politikës”

27 Nëntor, 2018 - 10:45 pm

Konferenca “Teatri, mes artit dhe politikës” do të mbahet më 30 nëntor duke filluar nga ora 10:00, në Institutin Albanologjik, salla shkencore (kati III), shkruan KultPlus.

Përpos pjesës hapëse, ajo do të ndahet në dy sesione. Sesioni i parë do ta ketë këtë temë bosht: “Ndikimi i politikës në kulturën teatrore nacionale dhe në identitetin e saj”.

Ndërkaq, sesioni e dytë do ta ketë temën bosht: “Autonomia krijuese, estetika teatrore dhe politikat administrative”.

Drejtoreshë e përgjithshme e konferencës është Prof. Asoc. Elmaze Nura, regjisore teatri dhe profesoreshë e regjisë së teatrin në Fakultetin e Arteve- UP./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme