Sonte në Teatrin Kombëtar vjen shfaqja ‘Up with People’

1 Qershor, 2018 - 6:55 pm

Me fillim prej orës 20:00, sonte në Teatrin Kombëtar vjen premiera e shfaqjes ‘Up with People – Live on Tour’.

Up with People është një organizatë ndërkombëtare jo profitabile me bazë në Denver, Colorado, USA. Up with People është themeluar duke u bazuar në principet që përmes muzikës si element kryesor të komunikojë dhe inspirojë njerëzit. Përmes muzikës dhe aktiviteteve të ndryshme, Up with People nxit të rinjtë për të qenë agjentë pozitivë të ndryshimeve për një botë më shpresëdhënëse, të besueshmë dhe paqësore. Grupi i Up with People ka performuar në më shumë se 70 shtete të botës dhe është ndjekur nga më shumë se 1.1 miliardë njerëz.

Produksioni i fundit i Up with People Live On Tour 2018 fokusohet në shpresat tona për një të nesërme më të mirë. Performanca përfshinë këngë dhe vallëzime ndërkombëtare, potpuri zbavitëse të pop-it, dhe këngë origjinale të kompozuara për të inspiruar njerëzit drejt përkushtimit personal për të mbajtur shpresat për të ardhmen në komunitetin e tyre.

Për herë të parë në historinë 53-vjeçare të Up with People, 105 të rinj nga 18 shtete do të vizitojnë Kosovën nga data 22 Maj – 5 Qershor, 2018 duke qëndruar në familjet nikoqire dhe duke performuar në Gjakovë dhe Prishtinë.

Të ngjajshme