Sonte shfaqet premiera e “Gënjeshtër pas gënjeshtre” në Teatrin e Gjilanit

30 Maj, 2022 - 6:45 pm

Sonte do të jepet shfaqja premierë “Gënjeshter pas gënjeshtre” në Teatrin e Gjilanit.

Shfaqja “Gënjeshter pas gënjeshtre” e Anthony Nielson, me regji të Sevdije Ajetit do të filloj nga ora 20:00.

Ndërkaq, shfaqja do të jepet edhe nesër (31 maj).

Sa mund të vret një e vërtetë? A duhet ta themi gjithmonë atë apo mund dhe ta zbusim nëse dhimbja është më e vogël. Gënjeshtër pas gënjeshtre është një komedi e cila përmes situatave jashtëzakonisht komike do të ju bëjë të kaloni një natë fantastike në teatër..” / KultPlus.com

Të ngjajshme