Adriatik Kelmendi, me 22 shkurt në ‘EU Inspirational Talks’

19 Shkurt, 2019 - 5:17 pm

Adriatik Kelmendi është ndër gazetarët më të mirë në Kosovë.

Ndër vite, ai me profesionalizmin e tij ka arritur të krijojë një karrierë të bujshme në gazetari, si redaktor në Kohën Ditore dhe më pas në KTV.

Me datë 22 shkurt, në Qendrën Informative dhe Kulturore të Bashkimit Evropian në Prishtinë, Adriatik Kelmendi vjen në kuadër të ciklit ‘Inspirational Talks’ – Bisedat inspiruese.

Me fillim prej orës 18:00, Adriatiku do të ndajë me publikun tregimin e tij, se si arriti tërë këto vite të jetë një prej figurave kryesore televizive në Kosovë.

Ai sot është moderator dhe krijues i emisionit RUBIKON, një emision i njohur për trajtimin e temave të realitetit bazuar në mendim kritik dhe mysafirë të ndërtuar në fushat e tyre. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme