Aktivitetet kulturore për folklorin dhe kulturën shqiptare do të vazhdojnë edhe këtë vit në Greqi

10 Shtator, 2019 - 12:55 pm

Ministri i Shtetit dhe Diasporës, Pandeli Majko, ka bërë të ditur se edhe këtë vit do të vazhdojnë aktivitetet kulturore për promovimin e folklorit dhe kulturës shqiptare në Greqi, shkruan KultPlus.com


“Aktivitetet kulturore për të promovuar folklorin dhe kulturën shqiptare do të vazhdojnë edhe këtë vit në Greqi. Shoqata shqiptare “Emigranti”në Patra ka bërë të ditur se në datën 29 shtator organizon një event kulturor me pjesë të këngëve dhe valleve nga zona të ndryshme të Shqipërisë. Për vitin 2019-2020, kjo shoqatë ka planifikuar organizimin e disa aktiviteteve të tjera me qëllim ruajtjen e traditave tona jashtë trojeve shqiptare”, ka shkruar Majko në Facebook.

Të fundit

Të ngjajshme