Inaugurohet Eko-Parku i parë i Prishtinës në hyrje të kryeqytetit

4 Gusht, 2017 - 10:10 am

Coca-Cola HBC Kosova dhe Komuna e Prishtinës në një ceremoni zyrtare do të inaugurojnë Eko-Parkun e parë të qytetit të Prishtinës, më 7 gusht, nga ora 10:00, në hyrje të Vetërnikut, Prishtinë.

Donacioni i këtij Eko-Parku për të gjithë qytetarët e Prishtinës shënon vazhdimin e devotshmërisë së kompanisë për ndërtimin e qyteteve të qëndrueshme si dhe kontributin ndaj mbrojtjes së mjedisit. Ky Eko-Park është krejtësisht unik në vend për shkak të faktit se do të rritet falë çifteve të porsamartuara, të cilët do të mbjellin një fidan pas ceremonisë së kurorëzimit.

Ceremonia zyrtare prej një ore është e hapur për të gjithë qytetarët e interesuar të jenë pjesë e saj, të vizitojnë parkun, si dhe të ndjekin ceremoninë e kurorëzimit të 10 çifteve ku më pas do të mbjellin fidanet e para.

Me këtë rast, fjalime rasti do të mbahen nga: Shpend Ahmeti, Kryetar i Komunës së Prishtinës, Neritan Tira, drejtor i Coca-Cola HBC Kosova dhe Greg Delaëie, ambasadori i Ambasadës Amerikane në Kosovë. / KultPlus.com
Agjenda:

Të ngjajshme