займ на карту онлайн потребительский кредит

Ambasada e ShBA-së në Shqipëri me thirrje për financim të projekteve kulturore

2 Nëntor, 2019 - 6:30 pm

Ambasada e ShBA-së në Shqipëri ka njoftuar se përmes Fondit të Ambasadorëve për Trashëgiminë Kulturore ofron ndihmë financiare për projekte kulturore, shkruan KultPlus.com

“Shqipëria ka një trashëgimi kulturore të pasur dhe programi i Fondit të Ambassadorëve për Trashëgiminë Kulturore ofron financim për të ndihmuar në ruajtjen e saj. Ambasada e SHBA pranon projekt propozime për këtë program deri më 30 nëntor 2019”.

Të ngjajshme