BarCamp Mitrovica rikthehet me edicionin e 19’të nën moton “Trashëgimia kulturore-Nga hulumtimi deri te mbrojtja”

31 Mars, 2021 - 11:36 am

BarCamp Mitrovica rikthehet me edicionin e 19’të nën moton “Trashëgimia kulturore-Nga hulumtimi deri te mbrojtja”, përcjellë KultPlus.

Dy arkitekte, Leunita Syla dhe Gresa Kuleta do të flasin mbi projektin e tyre ideor rreth kishës Sase siç njihet nga banorët e Mitrovicës.

Ky prezantim mëton të shpalos mundësi të reja mbi atë se si mund të shfrytëzohen asetet e trashëgimisë arkitektonike, në dobi të zhvillimit të turizmit kulturor e ekonomik në rrethinën e qytetit të Mitrovicës.

Për më shumë informata, ftoheni të merrni pjesë në BarCamp #19 ditën e shtunë më datë 3 prill, ora 17:00, ku pas prezantimit do keni rastin të bashkëbisedoni me autoret e lartpërmendura. / KultPlus.com

Të ngjajshme