займ на карту онлайн потребительский кредит

Brovina ekspozon edhe një tjetër fotografi të një viktime të dhunës seksuale

16 Maj, 2019 - 3:46 pm

 

Flora Brovina, në seancën ku po flitet për gjenocidin serb në Kosovë, tha se argumenti më i mirë për këtë ditë është rezoluta.

“Gjenocidi nuk ka ndodhur për herë të parë ndaj popullit tonë. Ka ndodhur në Nish të Vranjës ku kanë jetuar shqiptarët, ku janë masakruar e dhunuar. Ky është vazhdim i terrorit. Rezolutës duhet shtuar disa fakte tjera, s’duhet harruar helmimi masiv”, tha ajo, transmeton Koha.net.

Ajo tha se gjatë 6 vjetëve ka përcjellë fatin e fëmijëve të helmuar, e aty ka paraqitur edhe disa dëshmi që thotë se i posedon.

“Gjenocid ose krim ndaj njerëzimit është edhe mbyllja e shkollave shqipe. Në sallë kam edhe më shumë argumente”, tha tutje.

Sipas saj, rezoluta duhet të jetë e plotë me të gjitha masakrat që kanë ndodhur në Kosovë.

“Kemi mjaft dëshmi. Argumenti dhe e vërteta janë kur flasim ne vet. Ka 20 vjet që s’flasim për të vërtetën, sot duhet. Kam këtu edhe dokumentin për helmimet.

“Mos u tut nga këto foto”, iu drejtua deputetes Bogujevci e cila më herët kundërshtoi publikimin e fotografive.

Por, Brovina paraqiti edhe në seancë një fotografi të një 7 vjeçareje që ka vdekur gjatë dhunimit.

“Kjo 7 vjeçare ka vdekur gjatë dhunimit. E vërteta të mbërrijë aty ku duhet. Ky është gjenocid”, tha ajo, duke theksuar se për këtë foto ka leje nga familja. / KultPlus.com

Të ngjajshme