CNN renditi Shqipërinë mes 12 destinacioneve turistike/ Rama: Eksperiencë unike për 2023

30 Maj, 2023 - 12:30 pm

Kryeministri Edi Rama, ka ndarë mëngjesin e sotëm me anë të një postimi në “Facebook”, artikullin e CNN, ku Shqipëria quhet “Perlë Mesdhetare”. 

Rama bashkangjitur me postimin ka shkëputur një pjesë nga artikulli i CNN, ku gjigandi mediatik botëror e rendit Shqipërinë mes 12 alternativave për t’u vizituar këtë verë, si destinacion i turizmit të qëndrueshëm, mes bregdetit fantastik, natyrës dhe trashëgimisë kulturore, duke ofruar eksperiencën unike të pushimeve për vitin 2023.

Të fundit

Të ngjajshme