Pelegrinët serbë largohen nga Gazimestani

28 Qershor, 2018 - 4:12 pm

Kolona e automjeteve me pelegrinë serbë nga Gazimestani sapo ka hyrë nga jugu në veri të Mitrovicës.

Pothuajse në secilin automjet është vërejtur nga një pjesëtar i policisë së Kosovës, ndërsa para dhe pas kolonës janë vërejtur automjete të policisë duke përfshirë edhe një furgon të njësisë speciale.

Të ngjajshme