Edhe Charlie Chaplin me shqiponjë (VIDEO)

27 Qershor, 2018 - 10:44 pm

Këtyre ditëve kur po diskutohet më shumë se kurrë për shqiponjën – simbolin shqiptar të pranishëm edhe në flamurin kombëtar dhe faktin se si Granit Xhaka e Xherdan Shaqiri me festimin e tyre shkaktuan debat në Evropë, faqe të ndryshme dhe njerëz të ndryshëm me kreativitet po nxjerrin shqiponjën në kontekste të ndryshme jetësore.

Diçka kreative është edhe një shqiponjë e Charlie Chaplinit vite më parë.

Të ngjajshme