Fotografitë mahnitëse të faltoreve në Indein, Myanmar

26 Mars, 2020 - 10:50 am

Fotografi francez Romain Veillon ka publikuar albumin me fotografitë e pagodave të Myanmarit.

Pagodat janë tempuj apo faltore në shumicën e rasteve budiste por ka edhe prej atyre taoiste dhe zakonisht janë të ndërtuara afër manastireve budiste që quhen Viharas. Origjina e tyre vjen prej Indisë së lashtë. / Ndertim.info / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme