Haki Misini me bashkëshorte dhe fotografitë që nuk humbasin

6 Mars, 2018 - 8:03 pm

Haki Misini do të ishte një prej emrave më të mirë të gjeneratës së tij.

Një muzikant i fuqishëm dhe një shpirt i veçantë njeriu, Haki Misini ishte pjesë e grupit MAK. Megjithatë, forcat serbe nuk e kursyen as atë, duke e vrarë kështu një zë të madh për shqiptarët.

Misini ishte vrarë pak orë para se të nënshkruhej marrëveshja për ardhjen e forcave të NATO-së në Kosovë, të paktën kështu rrëfen sot djali i tij Urim Misini, sot punonjës në transmetuesin publik.

Në këtë fotografi e shohim Haki Misinin dhe bashkëshorten e tij.

Frupi MAK, i themeluar në vitin 1973, ishte grupi më i njohur në atë kohë dhe konsideroheshin edhe themelues të rock skenës kosovare.

Anëtarët e këtij grupi ishin edhe Mehmet Tupella, Rexhep Ismajli-Bulli, Halil Bajraktari, Sedat Isufi dhe Xhevdet Gashi. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme