Hyrja falas në parqet arkeologjike Shkodër-Lezhë, në Ditën Ndërkombëtare të Monumenteve dhe Siteve

17 Prill, 2024 - 2:35 pm

Drejtoria Rajonale e Trashëgimisë Kulturore Shkodër njoftoi se në Ditën Ndërkombëtare të Monumenteve dhe Siteve, hyrja në parqet arkeologjike Shkodër-Lezhë do të jetë falas.

Kjo është një mundësi e mirë për të eksploruar historinë, arkitekturën dhe trashëgiminë kulturore.
DRTK Shkodër ftoi që të shfrytëzohet 18 prilli, si një mundësi e shkëlqyer për të eksploruar dhe përjetuar trashëgiminë tonë, në harmoni me natyrën, historinë e kulturën.

Dita Ndërkombëtare e Monumenteve dhe Siteve mbahet më 18 Prill çdo vit në mbarë botën. Qëllimi është të ndërgjegjësohemi për diversitetin e trashëgimisë kulturore, cenueshmërinë e vendeve dhe monumenteve dhe të bëhen përpjekjet e nevojshme për mbrojtjen dhe ruajtjen e tyre./ atsh / KultPlus.com

Të ngjajshme