Iliro- arbnorët, kontribuesit në periudha të ndryshme të historisë (FOTO)

6 Maj, 2018 - 6:00 pm

Në shumë periudha të rëndësishme të historisë europiane, por edhe botërore iliro-arbnorët dalin të jenë kontributorët e saj, nuk është rastësi edhe kontributi i madh i Gjergj Kastriotit në mbrojtjen e civilizimit europian” , shkruan Gjon Keka për KultPlus.

Sipas Gjon Kekes, ky imazh nga kronikat e vitit 1877 me një iliro-arbnor që mbanë mbrapa shpine shqiponjën në sfond të kuq tregon për kontributin në vazhdimësi dhe të madh të tyre./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme