Independent: Si ta kaloni një vikend në Prishtinë

2 Nëntor, 2018 - 8:42 pm

Pamjet të cilat i keni parë në televizor në vitin 1999 nga Kosova mund të ju bëjnë që të mos besoni se ky vend ka ndryshuar. Tani ai njihet për gjallërinë nëpër kafenetë dhe për mirëpritjen e ngrohtë, është fillimi i artikullit të shkruar.

Ky artikull në të cilin flitet për kryeqytetin, Prishtinën, është shkruar në formë te një guide e cila tregon se çfarë mund të bëni, ku mund të ushqeheni, të pini, të blini gjëra dhe ku mund të qëndroni. Sipas këtij artikulli ajo që nuk mund të humbisni janë shëtitjet në mbrëmje, në sheshet e qytetit. Tutje artikulli tregon se sa mund të kushtoj një shëtitje me taxi brenda Prishtinës si dhe cila gjuhë flitet dhe cilat vlerë monetare përdoret, duke përfunduar me këshillën që ia vlen të kaloni tri orë udhëtim nga Londra për të vizituar Prishtinën.

Disa nga vende që duhet të vizitoni janë Muzeu Etnologjik, Katedralja Nënë Tereza nga ku shihet qyteti, Manastiri i Graçanicës. Po ashtu në këtë artikull tregohen edhe disa vende ku njerëzit mund të ushqehen apo të ndalojnë për një kafe. / KultPlus.com

https://www.independent.co.uk/travel/48-hours-in/prishtina-city-guide-things-to-do-kosovo-best-hotels-bars-restaurants-a8609181.html?fbclid=IwAR3ZB6Gna7FoJApB4fvcgvr_KGCI5Cwx-lfaUCG1qhEpCvCAcpAzXBXpOu0

Të fundit

Të ngjajshme