Kjo perlë e natyrës në Shqipëri po shkatërrohet nga dora e njeriut (FOTO)

22 Maj, 2019 - 12:30 pm

Që prej rënies së komunizmit, në Shqipëri është bërë një masakër e vërtetë me pyjet dhe vetëm pak prej tyre kanë mundur të mbijetojnë.

Shumica prej tyre janë prerë në mënyrë barbare.Por, në disa raste edhe janë djegur, si në rastin e mëposhtëm.

Fotot janë bërë në Qafë Mali, në Pukë, nga gazetari bekim Skënderi.

Nuk dihet arsyeja përse i është vënë flaka pyllit, por pamja është e trishtueshme, pasi është shkatërruar një vend me pamje fantastike./TemA / KultPlus.com

Të ngjajshme