“Mollë Korçe”

8 Tetor, 2018 - 1:30 pm

Si çdo vit në Korçë është organizuar “Festa e Mollës” në fshatin Dvoran, me qëllim promovimin e një prej produkteve më të njohura të zonës së Korçës.

“Mollë Korçe”, është një traditë e rëndësishme e punës dhe prodhimit të fermerëve të Korçës.

Të fundit

Të ngjajshme