Rrënohet shtëpia e vjetër e Kulturës në Obiliq (FOTO)

4 Korrik, 2018 - 5:30 pm

Shtëpia e vjetër e Kulturës në Obiliq është rrënuar sot, këtë e ka bërë të ditur kryetari i komunës së Obliliqit, Xhafer Gashi.

Sipas tij qytetit po fillon të marrë një pamje më moderne duke ofruar hapësira atraktive dhe në dobi të qytetarëve.

“Qytetit të Obiliqit po i kthehet pamja moderne dhe me realizimin e këtyre projekteve qytetarëve dhe të rinjve të komunës po u ofrohen kushte atraktive për argëtim dhe hapësira të mjaftueshme për organizimin e aktiviteteve kulturore dhe artistike”, ka shkruar ai në Facebook.

Rrënimi i këtij objekti sipas tij liron hapësirën për ndërtimin e Sheshit në këtë komunë dhe njëkohësisht i liron pamjen Shtëpisë së re të Kulturës, projekt ky i cili është në përfundim e sipër./KultPlus.com

Të ngjajshme