Shqipëria në vitet e para pas çlirimit, fotografi të rralla (FOTO)

30 Nëntor, 2017 - 1:27 pm

Koleksioni Wilfried Fiedler ka shkrepur disa fotografi mjaft domethënëse rreth vitit 1957 gjatë udhëtimit të tij në Shqipëri.

Flitet për një fond personal fotografik të koleksionistit gjatë harkut kohor nëntor-janar 1956-57 dhe maj-gusht 1957.

Në këtë koleksion, mund të shikojmë Shqipërinë, në vitet e para pas çlirimit./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme