Shqiptarja Dorina Lluka, pjesë e ekipit të YMCA në Kombet e Bashkuara

20 Shkurt, 2019 - 9:54 pm

Sukses i madh është përzgjedhja e Dorina Lluka Davies për të qenë pjesë e YMCA në OKB për dy vitet e ardhshme.

Dorina është pjesë e YMCA Kosova tash e disa vite por lajmi i fundit është më i suksesshmi. YMCA është organizatë e njohur jofitimprurëse, e cila angazhohet shumë edhe për të drejtat e njeriut.

“Sot jam e nderuar që YMCA Bota më ka përzgjedhur të jem pjesë e ekipit I cili do të përfaqeson organizatën më të vjeter dhe me të madhe të rinisë #YMCA në Organizatën e Kombeve të Bashkuara për dy vitet e ardhshme.
Duke e ditur që Kosova nuk është antare në OKB ndihem edhe më shume krenare që do ti përcjell kërkesat e rinise tonë me anë të organizatës YMCA duke filluar nga takimi I rradhës së ECOSOC Youth Forum 2019 në New York të ShBA-së.

#SDGs #youthempowerment #WorldYMCA”

Të fundit

Të ngjajshme