Sot dorëzohen padi ndaj serbëve për krime të luftës

17 Maj, 2019 - 10:30 am

Zyra për mbledhjen dhe dokumentimin e dokumenteve të krimeve të luftës në Komunën e Gjakovës gjatë periudhës 1998-1999, sot do të dorëzojë kontigjentin e 11-të padive të bëra nga qytetarët e kësaj komune, ndaj serbëve të dyshuar për krime lufte.

Bashkangjitur padive të qytetarëve, do të dorëzohen dëshmit ë– dokumentet e gjetura të policisë, ushtrisë dhe paramilitarëve serbë, të cilët kanë operuar në këtë komunë.

Dorëzimi i padive dhe dokumentave do të bëhet në Prokurorinë Speciale në Prishtinë- Departamenti për Krime Lufte, në orën 10:30./insjaderi/KultPlus.com

Të ngjajshme