Ulpiana Lama do të dekorohet me Urdhrin Kombëtar të Meritës

8 Shtator, 2017 - 5:05 pm

Të hënën më 11 shtator në orën 18:00, në rezidencën e Francës në Prishtinë, ambasadori Didier Chabert do t’i dorëzojë Urdhrin Kombëtar të Meritës znj. Ulpiana LAMA, ministre këshilltare në Ambasadën e Kosovës në Francë.

Ky urdhër i dorëzohet me motivacion për punët dhe aktivitetet e saj të dalluara profesionale, shoqërore dhe akademike dhe është një nxitje për të vazhduar angazhimin e saj për të mirën e përbashkët, shkruan KultPlus.

Ceremonia do të zhvillohet në prani të familjes, miqve, kolegëve, autoriteteve franceze dhe mysafirëve. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme