“Vërejtje me shkrim” për mësimdhënësin që publikoi foto me nxënësit e tij me përshëndetje ushtarake

28 Tetor, 2019 - 9:06 pm

Vetëm vërejtje me shkrim i është shqiptuar mësimdhënësit Selver Shantir një javë pasi publikoi një foto me nxënësit e tij, duke mbajtur flamurin turk dhe duke bërë përshëndetje ushtarake.

Drejtoresha e arsimit në Komunën e Prizrenit, Xhemile Thaçi thotë se vendimi u mor pas rekomandimeve të Inspektoratit të Arsimit bazuar në udhëzimin administrativ për ndërprerjen dhe ndalimin e punës, raporton KTV.

Derisa drejtori i shkollës “Motrat Qirazi” përmendi mundësinë që mësimdhënësi të dënohet edhe me gjobë, shton se Shantir vazhdon të jetë në monitorim.

Fotografia e mësuesit turk , me nxënësit e tij duke mbajtur flamurin turk në shkollën multi-etnike në Prizren, “Motrat Qiraizi” nxiti reagime të shumta javën e kaluar.

Ai më pas, kërkoi falje duke thënë se foto nuk ishte me asnjë paramendim politik, fetar apo racor.

Fotoja, sipas tij, ishte bërë me kërkesën e vetë nxënësve për të festuar sukseset kualif e kombëtares së Turqisë në futboll.

Të fundit

Të ngjajshme