Vogëlushi tetëvjeçar harton teste për mësimdhënësit (VIDEO)

18 Mars, 2019 - 11:03 pm

Shpjegimi për planetët e satelitët është i thjeshtë për tetëvjeçarin Ditrin Selmani.

Ai madje i kupton dhe i thjeshtëzon edhe disa enigma të universit.

Niveli i intelegjencës së këtij vogëlushi është mbi mesataren. Për këtë arsye për të nuk mjaftojnë ligjëratat që mbajnë mësuesit për të dhe bashkëmoshatarët e tij.

Ai madje po harton teste edhe për mësimdhënësit e tij.

Të ngjajshme