Yll Rugova me sarkazëm, kështu do të duket Biblioteka Kombëtare

6 Tetor, 2018 - 2:38 pm

Yll Rugova, drejtor i Departamentit të Kulturës në Komunën e Prishtinës, ka shkruar sot në Facebook një status duke përdorur sarkazmën e tij.

“Së shpejti fillojmë me fasadën izoluese edhe të Bibliotekës Kombëtare. Do të ndjekim standardet më të larta ndërkombëtare të izolimit.
#arkitektura #fasada #unesco #izolimi #sar #kazëm” ka shkruar Ylli duke bashkangjitur një fotografi të Bibliotekës Kombëtare dhe një tjetër se si do të dukej ajo.

Komenti është dukshëm një ironi dhe një shaka që lidhet me debatin e kohëve të fundit rreth ndërtimit të Sallës
Koncertale dhe shkatërrimit të Shtëpisë së Mallërave “Gërmia”. Debati po vazhdon ndërsa në të janë përfshirë edhe qytetarët.

Të fundit

Të ngjajshme