Elvira Sadriu dhe Rrezart Buzhala përfituesit e radhës së bursës për studime në Gjermani

7 Qershor, 2019 - 7:00 pm

Studentët e Kolegjit Universumhttps://www.facebook.com/universumcollege/ Elvira Sadriu dhe Rrezart Buzhala do të studiojnë me bursë të plotë një semestër në “The Philipps University of https://www.uni-marburg.de/en Marburghttps://www.uni-marburg.de/en” Gjermani në kuadër të BURSAVE ndërkombëtare që i ofron Kolegji Universumhttp://www.universum-ks.org për studentë.

Elvira dhe Rrezarti, janë një nga 103 studentët e Kolegjit Universumhttp://www.universum-ks.org që kanë përfituar bursë ndërkombëtare për shkëmbim semestral në 22 shtete tē BE-së dhe Turqi. Çdo student përfiton shkollim falas dhe bursë 6,066€.

Bëhuni pjesë e Kolegjit Universum dhe studio në universitetet më prestigjioze të botës. Apliko këtu https://bit.ly/2HuMame

Këtë vit Kolegji Universum http://www.facebook/universumcollege ka shtuar bashkëpunimet me Universitete duke arritur në 395 numrin e bursave për 2019/2020, pra studentët e Kolegjit Universumhttps://www.universum-ks.org/ këtë vit mund ti vazhdojnë studimet me bursë të plotë në 78 Universitete dhe në 22 shtete të BE-së. Apliko këtu https://bit.ly/2HuMame

Në kuadër të këtyre bashkëpunimeve kanë përfituar edhe stafi akademik si dhe ai administrativ i Kolegjit me vizita studimore, trajnime dhe ligjërata publike në këto universitete. Po ashtu, profesorë nga këto Universitete ligjërojnë në Kolegjin Universumhttps://www.facebook.com/universumcollege/. E gjitha kjo bëhet me qëllim të ngritjes së cilësisë së arsimit në vend.

Për më shumë informata rreth mundësive të studimit jashtë vendit, ju lutem ndiqni faqet në facebookhttps://www.facebook.com/universumcollege/ & instagramhttps://www.instagram.com/universumcollege/, kontaktoni në: +383 44 144 062 ose [email protected][email protected].

Të fundit

Të ngjajshme