‘Kno o zog i malit’, kënga e famshme që është shkruar nga Rexhep Hoxha (VIDEO)

13 Mars, 2023 - 9:28 pm

“Kno o zog i malit”, është një ndër këngët më të popullarizauar të muzikës popullore e cila ishte kënduar nga Qamili i Vogël, por që është sjellë në verzione të ndryshme edhe nga këngëtarë të tjerë, shkruan KultPlus.

Po tekstin e kësaj kënge e ka shkruar shkrimtari i njohur Rexhep Hoxha, i cili njihet për romanet për fëmijë “Lugjet e verdha” e “Verorja”.

KultPlus ju sjell dhe videon e kësaj kënge. Në këtë video dëgjohen ta kenë kënduar këtë këngë: Qamili i Vogël, Mazllom Mejzini e Ismet Peja./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme