Nëna ime i lanë teshat me një gisht

6 Tetor, 2021 - 11:36 am

Ali Huruglica

Nëna ime
lanë tesha me një gisht
Saora,saora
Dhe bardh, bardh
Sikur bora.

Tik!
Me një gisht
prek sustën në makinë
Dhe lanë
i shpërlanë
Dhe i thanë./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme