Pianisti Kostandin Tashko në Koncertin e Orkestrës Simfonike të Teatrit Verdi

13 Shkurt, 2021 - 3:43 pm

Pianisti shqiptar Kostandin Tashko do të jetë pjesë e Koncertit të Orkestrës Simfonike të Teatrit Verdi në Trieste.

Koncerti do të transmetohet live në “Telequattro” në Itali.

Tashko ka lindur në 1997 dhe ka kryer studimet në Liceun Jordan Misja në Tiranë, dhe përfundon masterin në Konservatorin e Muzikës “Giuseppe Tartini” në Trieste të Italisë. Ai ka interpertuar në disa nga vendet dhe festivalet më të rëndësishme dhe fitues i shumë konkurseve kombëtare e ndërkombëtare dhe autor i dy CD-ve solo./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme