Piktura e Leng Jun, ndër më realistet në botë

6 Korrik, 2019 - 11:00 am

Leng Jun, artisti kinez, i lindur në Sichuan më 1963, është i njohur për vizatimet dhe pikturat e tij hiperrealistike. 

Jun, ka diplomuar për arte të bukura në  “Wuhan Art Academy” më 1984, dhe aktualisht jeton dhe vepron në Beijing.

Ajo çka e bënë të veçantë Leng Jun-in, janë detajet e habitshme nëpër veprat e tij artistike.

Si një artist me shumë zell për punë, ai ka punuar një numër të madh vizatimesh dhe pikturash, por ne jua sjellim një prej pikturave të tij më të famshme, e që është portreti i një gruaje që është ekspozuar nëpër vende të ndryshme dhe ka marrë një famë jashtëzakonisht të madhe. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme