Presidenti po shqyrton mundësinë për shpallje të gjendjes së jashtëzakonshme

16 Mars, 2020 - 10:20 pm

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi është duke përcjellur me vëmendje të shtuar gjendjen e krijuar pas rasteve të konfirmuara me Koronavirus.

Në një përgjigjie për Klan Kosovën, thuhet  madje që në pajtim me Kushtetutën, nëse Presidenti Thaçi vlerëson të nevojshme do të shpallë gjendje të jashtëzakonshme në vend, njofton Klan Kosova.

”Presidenti është duke e përcjellë me vëmendje gjendjen dhe në pajtim me Kushtetutën dhe ligjet do të ndërmarrë çdo veprim të nevojshëm. Nëse e vlerëson të nevojshme do të shpallë edhe gjendje të jashtëzakonshme”, thuhet në përgjigjen e Zyrës së Presidentit. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme