займ на карту онлайн потребительский кредит

Shpallen fituesit e fotografive të natyrës dhe imazhet janë fantastike (FOTO)

6 Maj, 2020 - 8:03 pm

Shoqëria Gjermane për Fotografi të Natyrës sapo ka shpallur fituesit e konkursit Fotografi të Natyrës për vitin 2020 dhe realizimet  janë absolutisht të bukura.

“Për shkak të pandemisë koronavirus, votimi nuk u krye gjatë mbledhjes së përgjithshme vjetore, por u përfundua në internet për herë të parë në historinë e GDT me pjesëmarrje të madhe nga anëtarët e saj”, ka njoftuar organizata.

Fotografët garuan në gjashtë kategori: Zogj, Gjitarë, Kafshë të tjera, Bimë dhe Kërpudhat, Studio e Natyrës, dhe kategoria e veçantë – Uji.

Më poshtë fotot fituese

Studio e Natyrës – Vërshim drite nga Jan Piecha

Winner, Nature's Studio. Flooded With Light. Blackbird, North Hesse By Jan Piecha

Zogjtë – Ngritja nga Flurin Leugger

Winner, Birds. Take-Off. Coyote Panics Geese By Flurin Leugger

Uji – Lojërat e ujit nga  Britta Strack

Winner, Special Category: Water. The Play Of Water. Hraunfossar, Island By Britta Strack

Bimë dhe kërpudha – Jetë e re në pyllin e vdekur nga Radomir Jakubowski

Winner, Plants And Fungi. New Life In A Dead Forest. Dead Forest, Bavaria By Radomir Jakubowski

Gjitarët – Ëndërr lepuri nga Peter Lindel

Overall Winner, Mammals. A Hare's Dream By Peter Lindel

Kafshë të tjera – Rrezik në lloç nga Jens Cullmann

Winner, Other Animals. Danger In The Mud. Crocodile In A Drying Pool By Jens Cullmann

Të ngjajshme