E shkrepi gjatë luftës këtë fotografi, Hazir Reka: Dëshiroj ta takoj këtë djalë

12 Korrik, 2021 - 3:40 pm

Dita e parë e bombardimeve, fotografin Hazir Reka e kishte gjetur në fshatin Damanek, ku edhe e kishte shkrepur këtë fotografi, duke fiksuar dhimbjen e këtij djaloshi, shkruan KultPlus.

Fotografi Hazir Reka ka realizuar këtë fotografi përgjatë një ceremonie mortore në fsatin Damanek, andaj i njëjti po kërkon që ta takojë këtë djalë nga kjo fotografi.

Të gjithë ata që e njohin mund të na shkruajnë në adresën tonë, dhe të japin më shumë informata./ KultPlus.com

Të ngjajshme