Kërkohen 80 satelitë për Kosovën në Bienalen e Arkitekturës në Venedik

30 Mars, 2018 - 9:55 pm

Në kuadër të zhvillimit të Pavilionit të Kosovës dhe prezantimit të tij në Bienalen e 16-të Arkitekturës në Venedik, me kurator Eliza Hoxhën, bëhet thirrje për kontribut për mbledhjen e 80 satelitëve (d=95cm) që do të ekspozohen gjatë muajve MAJ-NËNTOR 2018.

Ky është një kontribut në homazh të viteve të 90-ta për të gjithë qytetarët që dhanë hapësirat e tyre për hir të zhvillimit të edukimit, kulturës, artit në Prishtinë. Satelitët do të personalizohen me emrat e personave që do t’i dhurojnë ato.

Afati i përfundimit të thirrjes: 10 Maj.

Kosova kësisoj do të jetë pjesëmarrëse në Bienalen e Arkitekturës në Venedik, aty ku shtetet nga mbarë bota mblidhen për të sfiduar arkitekturën në forma të ndryshme. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme