Rrezeart Galica fut Kosovën në mesin e 29 shteteve pjesëmarrëse në ekspozitën e Rene Wanner në Iran

24 Nëntor, 2017 - 12:29 pm

Sot në Bukhara Gallery, në qytetin Mashhad të Iranit, hapet ekspozita kolektive e shumë artistëve ku ndër ta është edhe dizejneri kosovar Rrezeart Galica, shkruan KultPlus.

Kjo është ekspozitë komemorative e Rene Wanner, që organizohet nga “Union of Designers”. Rrezeart Galica, do të marrë pjesë me posterin e tij kushtuar Rene Wanner dhe do ta prezantojë Kosovën në mesin e 29 shteteve pjesëmarrëse./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme