Aktori kosovar Florist Bajgora në mesin e talentëve në ‘Sarajevo Film Festival’

27 Korrik, 2017 - 4:28 pm

Në edicionin e tij të 23 – të, festivali i filmit ‘Sarajevo Film Festival’ do të mirëpresë 70-të artistë të rinj – të ardhshëm, kinematografë, drejtorë, redaktorë, kritikë filmash, producentë dhe skenaristë nga Evropa Juglindore dhe Kaukazi Jugor, shkruan KultPlus.

Këtë vit artistët e përzgjedhur vinë nga 19-të vende të ndryshme si: Azerbajxhani, Bosnja dhe Hercegovina, Bullgaria, Kroacia, Greqia, Hungaria, Kosova, Maqedonia, Moldavia, Malin e Zi, Rumania, Serbia, Sllovenia dhe Turqia.

Nga gjithsej 303 aplikime të pranuara këtë vit, janë përzgjedhur 70-të, ku në mesin e tyre në grupin e aktorëve, është përzgjedhur edhe aktori kosovar, Florist Bajgora.

Talenteve të Sarajevës të përzgjedhur për 2017 do t’u ofrohet një program i pasur me masterklasa, diskutime, punëtori, shfaqje filmash, gjatë Festivalit të Filmit të Sarajevës. / KultPlus.com

Të ngjajshme