Filmat më me stil të të gjitha kohërave

3 Gusht, 2021 - 6:41 pm

Me vite janë shkruar e filmuar puna, mundi dhe arritjet e mëdha të dizajnerëve me famë botërore.

Por, ka edhe nga ata filma të zhanreve të ndryshme që veçohen për një stil të veshjeve tejet elegant, transmeton Klankosova.tv.

Ne ju sjellim listën e disa nga filmat më të mirë të modës që janë realizuar ndonjëherë.

High Society, Musical/Romancw  (1956)

Mahogany, Dramë/Romancë (1975)

Clueless, Komedi/ Romancë (1995)

Marie Antoinette, Dramë/Romancë (2006)

The Devil Wears Prada, Komedi/Romancë (2006)

Black Panther, Aksion/ Aventurë/ Sci-Fi (2018)

Sex and the City, Dramë/Romancë (2008-2010)

The Great Gatsby, Dramë/Romancë (2013)

Të fundit

Të ngjajshme