Filmi biografik për Whitney Houston, I Wanna Dance with Somebody arriti në Cineplexx!

23 Dhjetor, 2022 - 1:53 pm

Zëri më i madh i muzikës arriti në ekrant e Cineplexx me biografinë triumfuese të Whitney Houston, I Wanna Dance with Somebody me titull të bazuar nga hiti i yllit të vitit 1987-të I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me).

Naomi Ackie in TRISTAR pictures I WANNA DANCE WITH SOMEBODY

I Wanna Dance With Somebody ndjek jetën e Houston nga fillimet e saj modeste si një vajzë e korit të New Jersey deri te një nga artistet më të shitura dhe më të shpërblyera të të gjitha kohërave, Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody e çon audiencën në një udhëtim frymëzues, prekës – dhe kaq emocionues – nëpër gjurmët e Houston.

“Biografia e Whitney Houston do t’u përgjigjet të gjitha pyetjeve rreth këngëtares së ndjerë” thotë producenti ekzekutiv, Clive Davis. Producenti ikonë i këngëve – i cili ka jetuar mjaftueshëm për të zbuluar Houston në një klub në Newark, për të prodhuar këngëtaren më të vlerësuar të të gjitha kohërave dhe për të mbikëqyrur filmin biografik të Houston një dekadë pas vdekjes së saj tragjike – donte të shfaqte Houston si një artist, para së gjithash.

Jeta dhe karriera, me performanca spektakolare dhe një kolonë zanore të hiteve më të dashura të ikonës siç nuk i keni dëgjuar kurrë më parë përfaqësohet nga aktorja Naomi Ackie ndërsa rolin e producentit Clive Davis përfaqësohet nga aktori i njohur Stanley Tucci. 

Për më tepër informata rreth orareve vizitoni webfaqen e Cineplexx, ndërsa biletat mund t’i bleni përmes aplikacionit Cineplexx KS apo direkt në kinema prej orës 15:30.

Artikull i sponsorizuar

Të ngjajshme